Burn-out/Bore-out coach

Er is momenteel veel te doen in de media rond het burnout verhaal. Het zit op alle lagen en vooral op alle leeftijden. De tijd is voorbij waarbij men dacht dat het vooral uitgebluste werknemers waren, nee het schrijnende is dat het vooral zeer gedreven, zeer loyale en zeer toegewijde personeelsleden zijn, jong en oud, die er het slachtoffer van worden. Mensen die in zorgverstrekkende sectoren (therapeuten, zorgverstrekkers, onderwijsmensen, ….) werken zijn er het meest gevoelig aan omwille van hun profiel en de context waarin ze werken.


 

Mijn burn-out/bore-out expertise kan ingezet worden met volgende inhoudelijke thema's:

  • Welke signalen duiden op welk niveau van burn-out, ik heb hiervoor een handige screeningslijst. Niet de bedoeling om te diagnosticeren uiteraard wel de bedoeling om het in te zetten als preventie en gerichte oplossingen voor mensen die op de rand zitten en nog kunnen geholpen worden voor ze crashen.

 

  • Inzicht in het fenomeen burn-out/bore-out (eigenwaarde, schuld, leegte), overtuigingen/mindset/waarden als drijfveren en waar die mensen aan vast zitten, enz.... → hier kan PSYCH-K een meerwaarde betekenen

 

  • Inzicht in Stress: welke signalen ontvang ik vanuit mijn lichaam, welke triggers activeren mijn stress, welke invloed heeft stress op mijn lichaam en op mijn functioneren, ….

 

  • Hoe kan je in beweging blijven of terug in beweging komen om actie te ondernemen en hoe kunnen we terugval vermijden

 

  • Met kleine actiepunten krijg je de energie van die mensen terug in beweging om de dingen op een andere manier te doen.

 

 

Deze mensen weten vaak wel waar het fout loopt en vaak hebben ze ook al een idee welke kant ze opwillen, toch kunnen/ maken ze niet de beweging om stappen te zetten, ze zitten vast.

“Liever niet meer bewegen dan dezelfde (vervelende) beweging opnieuw te moeten maken”

Dit niet in beweging komen zit heel sterk verankerd in het lichaam (op celniveau).

Door de onderbewuste database (PSYCH-K), samen met het fysieke lichaam (Stressformatting) mee te integreren in de behandeling krijg je mensen letterlijk in beweging om actie te ondernemen in de richting van wat ze zelf écht willen.