‘Ik werd me vooral bewust hoe belangrijk het is dat ik mijn talenten mag en moet gebruiken tijdens het uitvoeren van mijn job. Ik werd uitgedaagd en ondersteund om creatief te zoeken hoe mijn talenten concreter en realistischer uitgebouwd kunnen worden. Zo werd mijn job terug aantrekkelijker. Mijn job werd terug een bevestiging van wie ik ben en kan betekenen.

Bij het terugblikken naar dit voorbije werkjaar, kan ik ook zien hoe duidelijk mijn besproken valkuilen zijn. Dit betekent nu nog altijd een oproep naar mezelf om te blijven kiezen voor juiste opdrachten. En om mijn grenzen bespreekbaar te maken binnen mijn team. Hartelijk dank, Griet!! ’

 

Joanne Deraeve, leerlingbegeleider TSO, BSO

'Toen ik door de problematiek van burn-out ben uitgevallen op mijn werk zat ik diep. Mijn lichaam zei stop, ik was futloos en had geen energie meer. Mijn veer was gebroken. Mijn familie, vrienden en collega's waren begripvol maar ik besefte al snel dat ik externe en professionele hulp nodig had. Dit vond ik bij Griet. Zij was een klankbord waar ik mijn verhaal bij kwijt kon en de leidraad in mijn herstel die er op volgde. Via relaxatie oefeningen, richtinggevende gesprekken, zelfreflectie, Psych-K,...  ben ik er weer boven op gekomen. Ik heb weer een richting en voel me sterker als er voor.'

 

Tom Denys, recherche

Ik wilde je ook even laten weten dat het oprecht goed met me gaat. Ik heb mooie vooruitzichten en start binnenkort (1/02/2020) met de basis integrale coachingsopleiding.

Ik heb al een lange, harde weg afgelegd. Voor 2020 kies ik voor zachtheid!

Normaal ben ik geen voorstander van goede voornemens, dit jaar heb ik er voor mezelf wel genoteerd, ik deel ze even met jou:

In 20202 wil ik alles wat op mijn pad komt aanvaarden, dankbaar zijn, kansen grijpen en risico's nemen. Ik ga voor meer plezier, minder angst. Ik wil zorg dragen en zacht zijn voor mezelf en anderen

Ik weet het zijn er heel wat en een grote uitdaging. Na het traject dat ik sinds eind 2018 bij jou heb doorlopen, zijn bovenstaande voornemens voor mij dan ook heel vanzelfsprekend! Ik heb ze genoteerd als voornemen om mezelf er af en toe aan te herinneren. Vooral tijdens leermomentjes (en die zijn er nog vaak) denk ik aan mijn voornemens en kies er telkens voor om bewust te leven en controle los te laten. Dank je wel, Griet, om me hierbij te begeleiden!

 

 

Stephie Dewever

De job die ik deed putte mij uit en ik kon niet uitleggen waarom. De stappen in de loopbaancoaching gaven inzicht in de activiteiten waarvan ik energie krijg. Op die manier besefte ik ook wat ik miste in mijn huidige functie.

Maar nog veel belangrijker heeft Griet mij geholpen om mezelf beter te begrijpen zodat ik weet voor welke waarden ik sta en wat voor mij belangrijk is. Ze heeft mij geholpen om los te komen van onbewuste blokkades en overtuigingen. 

Nu kan ik bouwen aan een nieuw doel en aan mijn eigen verhaal. 

 

Ingrid Verdonck, Scrum Master

femi.jpg
Femi, 11 jaar, last van paniekaanvallen